MagoVision Industrial Marketing

Remote Marketing Support Programma

MagoVision vindt het belangrijk om een kennispartner te zijn voor haar relaties. Voor een vast bedrag per jaar kunt u lid worden van het Remote Marketing Support programma. Binnen dit lidmaatschap kunt u gebruik maken van de volgende voordelen:

  • Een gratis adviesdag of marketingscan bij de start van uw lidmaatschap waarbij uw organisatie doorgelicht wordt op markt- en klantgerichtheid, inclusief rapportage
  • Een jaarlijks adviesgesprek
  • Een telefonische en online helpdesk voor al uw verkoop- en marketingvragen
  • 10% korting op alle uitgebrachte offertes en overeenkomsten

Uitbreiding met 10-rittenkaart

MagoVision ziet marketing als een continue activiteit binnen een organisatie. Kleine en middelgrote industriële bedrijven hebben echter vaak niet echt een aparte marketing- of communicatieafdeling. Indien u verzekerd wilt zijn dat uw marketingprogramma toch zo optimaal mogelijk wordt uitgevoerd, kunt u uw Remote Marketing Support Programma lidmaatschap uitbreiden met een 10-rittenkaart voor een gereduceerd tarief. Dat betekent dat uw adviseur 10 keer door het jaar heen bij u op locatie een dag de handen uit de mouwen steekt op het gebied van marketing. Deze activiteiten kunnen zowel een strategisch als een operationeel karakter hebben.

Naar aanleiding van uw marketingscan of behoeften inventarisatie maken we een actieplan om deze tien dagen op een zo adequaat mogelijke manier in te vullen. De dagen kunnen ook ingevuld worden voor projecten of  commerciële (advies) activiteiten. Samen met u wordt het actieplan besproken en in overleg bepalen wij de prioriteiten voor deze 10 dagen.

Neem met ons contact op voor meer vragen over het Remote Marketing Support Programma.

MagoVision Inbdustiral Marketing 8