MagoVision Industrial Marketing levert advies op maat. Wij beginnen met een gedegen analyse van uw huidige organisatie en behoeftes. Vervolgens wordt er door ons een plan van aanpak voorgesteld met concrete stappen en korte doorlooptijden die direct resultaat opleveren.

Onze specialisaties:

Strategie bepaling

Zonder doel kan je niet scoren. Een goede strategie om dit doel te behalen is hierbij belangrijk. De basis begint bij het formuleren van een krachtige missie en visie en de analyse van het businessmodel. Zowel voor  je businessplan als een verkoop- marketingplan mogen een interne en externe analyse niet ontbreken. MagoVision maakt gebruik van diverse modellen en analyses om tot een gedegen strategie te komen. Het resultaat wordt veelal omgezet in een OGSM-businessplan op 1 A4. Dit is een prettige en dynamische methodiek dat leidt tot een overzichtelijk plan met meetbare doelen en acties.

MagoVision is bovendien een van de OGSM-experts bij OGSM Software.

Verkoop- & marketingplannen

Door het maken een strategisch verkoop- en /of marketingplan krijg je en betere positionering in de markt, een heldere klantfocus en een slagvaardige verkooporganisatie. De structuur en planmatigheid helpen je meer inzicht te krijgen en beter in staat om de juiste keuzes te maken.

Business development & lead generatie

MagoVision ondersteunt je bij antwoord te krijgen op de vragen hoe je nieuwe markten kunt aanboren, hoe je aan nieuwe klanten kunt komen en hoe je leads en klanten kunt opschalen naar noemenswaardige relaties.

Geïntegreerde marketingcommunicatie

Het is belangrijk om op de juiste wijze met de doelgroepen te communiceren en in contact te treden. MagoVision helpt bij het ontwikkelen van het (online) communicatieplan en het creëren van synergie tussen de diverse middelen.

(Internationale) marktanalyse & klanttevredenheidsonderzoek

Marktanalyse en -onderzoek kan meer inzicht bieden in nieuwe markten, concurrenten of technische toepassingen. Vanuit ruime ervaring en pragmatische inslag en met behulp van desk research of via (telefonische) interviews kunnen wij je hierbij ondersteunen. Daarnaast hebben we ook veel ervaring met diverse klantonderzoeken en klantinterviews.

Professionalisering verkooporganisatie

Door middel van diverse tools, advisering, trainingen en coaching sessies helpt MagoVision je verkooporganisatie naar een hoger niveau. Dit traject is altijd maatwerk, maar het jaarprogramma kan hierbij een leidraad vormen.

Verkoop- & marketing trainingen / coaching

MagoVision verzorgt een groot aantal trainingen vanuit verschillende modules en thema’s op het gebied van verkoop en marketing. Deze trainingen kunnen zowel gegeven worden als in-company training als op locatie in Plasmolen.

MagoVision Industrial Marketing heeft een netwerk van diverse partners in andere vakdisciplines, zoals adviseurs in andere facetten van de bedrijfsvoering (technologie, HR, QHSE, financieel), copywriters, communicatie, webdesign / webmarketing en grafisch ontwerp.

Vragen over onze dienstverlening? Neem contact op.

Industrieel Marketing Advies 6